Omschrijving

Perfect gerenoveerde karakteristieke helft van een dubbel woonhuis met een fraaie achteruitbouw van de keuken, een zonnige tuin op het westen en een heerlijke overkapping annex houten berging. Deze woning ligt in een rustig oud laantje met gevarieerde ouder bebouwing nabij het centrum, NS- station en het Maarschalksbos.

Indeling: entree, gang, meterkast, zwevend toilet, een zeer lichte woonkamer met eiken vloerdelen, hoge bewerkte plafonds, stucwanden en een houtkachel, aan de achterzijde is er een mooie uitbouw met een moderne luxe eetkeuken v.v. alle inbouwapparatuur, droge kelder met aansluitingen voor de wasmachine en droger.

1e verdieping: een overloop, werk-/slaapkamer, 2e slaapkamer beide met dakkapellen, hoofdslaapkamer met een kastenwand en dakraam, alle kamers v.v. eiken vloerdelen, een moderne badkamer (v.v. een douche, 2e toilet, ligbad, wastafel en dakraam), vlizotrap naar de afgetimmerde bevloerde zolder.

Een heerlijk licht huis met de sfeer van vroeger, maar met hedendaags comfort en waar niets aan verbouwd hoeft te worden. Oftewel zo te betrekken en biedt veel meer ruimte dan de buitenzijde doet vermoeden!